Szállások, hotelek

Szállások, hotelek

Mi a jelentése a Hotel Star Ratings megnevezésnek?

2018. június 13. - Nagy Tibor Szallasbloghu

A szállodák besorolása országonként, régiónként különböző lehet, sőt vannak olyan azonos csillagszámmal ellátott hotelek, amelyek szolgáltatásokban és minőségben is teljes mértékben eltérnek egymástól. Nagy mértékű különbségek fedezhetőek fel már egy két, és három csillagos szálloda között is, ilyenekkel többször találkozhatunk Münchenben, vagy Budapesten.

 

Az egy csillaggal rendelkező szálláshelyek egyszerűek és többnyire az alapszükségleteket elégítik ki, a két csillagosak szintén ehhez igazodnak, de a tisztaság, kényelem és a kedvező ár mindkét esetben meg kell, hogy valósuljon. A három csillagosok már személyre szabottabb, magasabb minőségű „High service” szolgáltatásokat is nyújtanak, stílusban sokkal egyedibbek. A kényelem és a tisztaság természetesen itt is az alapfeltételek között szerepel.

hotel-minosites.jpg

 

A négy csillaggal jelöltek ennél még több extrákat tartalmaznak, sokkal exkluzívabb körülmények között várják a vendégeket, és az alkalmazottak mindent megtesznek, hogy minőségi szolgáltatásokban részesüljenek a látogatók. A kényelem, tisztaság és a minőség abszolút garantált.

 

Az ötcsillagos szállodákban kizárólag luxuskörülményekkel találkozhatunk. Bármi, ami megtalálható bennük az csúcsminőséget képvisel, a legmagasabb komfortérzetet kívánják biztosítani és a felszereltségükben sem lehet kivetnivalót találni.

 

A „superior” elnevezés pedig arra utal, hogy a hotel, csillagainak számához mérten több szempontból sokkal jobbnak bizonyul, de még nem felel meg az egyel magasabb kategória kritériumainak.

Budapesten és vonzáskörzetében számos effajta hotellel találkozhatunk, amelyek jobbnál jobb ajánlatokkal próbálják magukhoz csábítani a turistákat. Bőven van lehetősége mindenkinek a saját preferenciái alapján kiválasztani a legmegfelelőbbet, amely ár/érték arányban is igazodik a költségekhez. Különböző weboldalakon olvasni lehet szállodai értékelési rendszerekről is, amelyek a Budapesten található hotelekre is vonatkoznak.

 

Az egyik legkedveltebb és legkeresettebb superior hotel a fővárosban a Hotel Budapest Szőnyi *** Superior, ami kétségtelenül családbarát, barátságos, elegáns, modern magánkézben lévő szálloda, és az árak szempontjából is maradéktalanul pénztárcabarát. A szolgáltatások kiválóak, valamint a személyzet odaadása is kimagasló.

Bátran nézze meg kínálatukat és foglaljon időben, nehogy lemaradjon róla!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szallasok-hotelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3814045736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása